tissot

Nieuw en exclusief voor Tienen: Tissot!

In de stad Le Locle in Zwitserland, destijds een echte horlogestad, werkte de helft van haar inwoners in de horloge industrie. In 1853 besloten Charles-Félicien en zijn zoon Charles-Emile Tissot om hun eigen horloges te lanceren, en zo werd Tissot geboren. Tissot biedt al meer dan 160 jaar heren en dames horloges aan met in eigen huis gemaakte binnenwerken. Tissot presenteert meerdere unieke designs en is op vandaag één van de grootste merken in de horlogerie. Kom deze bij ons in de zaak ontdekken.

EEN ONMISBARE ESSENTIAL

De PRX 40 205, gebaseerd op een beroemd ontwerp uit 1978, is een onmisbaar uurwerk met een geïntegreerde kast en armband. Door het opmerkelijk smalle, tijdloze en solide ontwerp is dit een ideaal horloge voor mensen met een passie voor design en een oog voor vernuftigheid.

UITMUNTENDHEID IN DE DIEPTE

De Tissot Seastar 2000 Professional is de ultieme versie van de Tissot duikhorloges. Dit ISO 6425 (2018) gecertificeerde exemplaar is uitgerust met een Powermatic 80 Nivachron kaliber en een stevige unidirectioneel draaiende keramische lunette om tot een diepte van 600 meter (60 bar) veilig te kunnen duiken. Leesbare wijzers en uurmarkeringen met Super-LumiNova® benadrukken de wijzerplaat in blauwtinten die doet denken aan de dieptes van de oceaan.

DE DUURZAAMHEID VAN EDELE MATERIALEN

De T-Touch Connect Solar, die afstamt van het eerste multifunctionele touchscreen-horloge in de geschiedenis, belichaamt de Tissot-filosofie: Innovators by Tradition.

De T-Touch Connect Solar is vooral een horloge. Met respect voor privacy, interactief en autonoom, eigentijds en duurzaam, het is Swiss Made by Tissot.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.